PRIPOROČILA

Maja & Bart

"Klemen, hvala za čudovite fotografije! Nisva si mislila, da bo fotografiranje tako prijetno in enostavno!" 

 

Petra & Gregor

"Klemen, ti si car! Slikanje s tabo je bila najlepša stvar na najini poroki! Vsak, ki vidi najin album ali video, potoči kakšno solzico..."

 

Mateja & Jure

"Med obredom in vsem dogajanjem nikoli nisem imela občutka, da naju fotografira. Nikoli ga ni bilo v ospredju, pa vendar ga je bilo očitno povsod polno, saj je naredil 4000 fotografij! Ujel je vse detajle, nasmehe posebnim ljudem, stiske rok babic, ki so se prvič videle... pa tudi vse klasične slike, kot so izmenjava prstanov, prvi poljub, posutje z rižem... Tudi sprehod med grajskimi kostanji, ki ga je predlagal Klemen, ni deloval kot poziranje, ampak kot sprehod mladoporočencev, daleč od svatov..." 

 

Pohvala stanovskega kolega Mihaela Tominška

“Približno tako gre po stopnjah: Veliko je fotografov, nekaj je tudi talentiranih. Potem so slavni in uspešni fotografi, nekaj je tudi dobrih. Nato, čisto na koncu, ustvarja Klemen Lajevec. Je kot izbrano vino, ki ga z lahkoto prezreš, dokler ga ne poizkusiš. Ko pa ga, nočeš več drugega.”

 

Katarina Lajevec, žena

"Kot fotograf je odličen, hiter, zanesljiv, miren, nič mu ne uide. S strankami vedno postanejo prav prijatelji, da včasih težko loči delo od zasebnosti. Kot oče je zmagovalec, otroci so čisto zaljubljeni vanj (vseh 5!). In zame najvažnejše: je najboljši mož na svetu (že 21 let)."

Katarina Venturini, plesna šola Plesna zvezda

"Klemen je 100% zanesljiv. Hiter, sproščen, odgovoren. Kar se dogovoriva je odlično opravljeno!"

Urška in Mirt

"S tem ko sva najela Klemena, nisva najela samo fotografa! Ko smo bili pred poroko že čisto živčni se je znašel in mirno popravil moj obroč za v lase, animiral najine otroke, pomiril taščo, zabaval svate... Carsko!"

 

Lucija in Iztok

"Album in način predstavitve je super, najbolj pa nama je všeč tvoj smisel za ustvarjanje romantičnih zgodb:) - res krasno, saj so fotografije tako razvrščene, da vsaka stran govori svojo posebno zgodbo..."

 

Zaupajo nam tudi: